Ciuperci cu ghimbir si chimen

Ciuperci cu ghimbir si chimen


Ingrediente:

200 g ciuperci
4 linguri ulei de măsline
125 g roşii tocate
1 lingurita chimen
un vârf de cuţit ghimbir măcinat
un vârf de cuţit turmeric măcinat
sare, piper

Preparare:

Ciupercile se taie felii, după aceea se călesc în ulei încins. Când se înmoaie, se adaugă roşiile tocate. Amestecul se condimentează cu chimen, ghimbir, turmeric, sare şi piper, după gust, apoi se lasă la foc mic până ce toate ingredientele sunt gata. Preparatul se garniseşte cu feta presărată deasupra şi se serveşte fierbinte cu salată de spanac.

Taguri: , , , , , , , ,
Categorii: Aperitive, Aperitive cu ciuperci, Mâncăruri cu ciuperci, Reţeta săptămânii, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*