Cubuleţe de peşte

Cubuleţe de peşte


Ingrediente:

500 g filé pește
2 gălbenușuri
sare, piper după gust
coriandru
2 linguri amidon de porumb
ulei pentru prăjit

Preparare:

Se taie peștele cubulețe. Într-un vas se amestecă gălbenușurile cu amidonul și condimentele.
Cubulețele se dau prin această compoziție, apoi se prăjesc în ulei încins, până devin aurii. Se scurg de ulei în șervețele de hârtie.
Se pot servi calde, lângă orez.

Taguri: , , , , , ,
Categorii: Mâncăruri cu carne, Peşte, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*