Fettuccine cu brânză de capră şi ardei

Fettuccine cu brânză de capră şi ardei


Ingrediente:

4 roşii uscate tăiate în 2
1 lingură ulei de măsline
250 g praz tocat
2 căţei de usturoi zdrobit
1 ardei roşu
1 ardei verde
60 ml supă de pui
60 g busuioc verde
10 măsline kalamata
1 lingură capere
2 linguriţe oregano
150 g brânză
sare, piper

Preparare:

Ardeii, rosiile si măslinele se taie felii. Prazul se căleşte cu usturoi, 2 minute, la foc mic, amestecând mereu, până se înmoaie, apoi se combină cu ardeii. După 3 minute, când şi aceştia din urmă se călesc, se adaugă supa. Se fierbe totul până lichidul se evaporă, după care se încorporează roşiile, o parte din lichid, busuiocul, măslinele, caperele şi oregano. Compoziţia se condimentează cu sare şi piper, după gust şi se căleşte la foc mic, 5 minute. În final, fettuccine se amestecă cu brânza şi sosul cu ardei tocmai preparat.

Taguri: , , , , , , , , , , , ,
Categorii: Aperitive, Aperitive cu brânză, Aperitive cu legume, Mâncăruri cu legume, Reţeta zilei.

1 raspuns la Orez cu legume în stil oriental

  1. ansen a spus:

    bunisoare bv bv bv bv bv

Exprimați-vă opinia

*