Piept de pui cu paste din orez

Piept de pui cu paste din orez


Ingrediente:

500 g piept de pui
1 pungă paste de orez
suc de la o portocală
sare după gust, piper
50 ml ulei de susan
sos de soia
zahăr brun
1 lingură de „cinci condimente”

Preparare:

Se pune într-un vas apă la fiert cu sare după gust şi o linguriţă de ulei. Când clocoteşte apa se opreşte focul şi se adaugă pastele din de orez amestecându-se cu lingura de lemn 7-8 minute, pînă când pastele devin transparente. Se scurg de apa caldă şi se clătesc cu apă rece.
În wok se pune uleiul de susan şi carnea de pui tăiată fâşii subţiri împreună cu sucul de portocale, zahărul, sosul de soia, sare şi piper după gust şi „cinci condimente”. Se amestecă 7-8 minute.
Pastele se pun în farfurii, iar carnea de pui peste, se pot servi.

Taguri: , , , , , , ,
Categorii: Carne de pasăre, Mâncăruri cu carne, Orez, Reţeta zilei.

1 raspuns la Orez cu legume în stil oriental

  1. ansen a spus:

    bunisoare bv bv bv bv bv

Exprimați-vă opinia

*