Pui cu ciuperci și smântână

Pui cu ciuperci și smântână


Ingrediente:

1 lingură ulei vegetal
2 căței de usturoi pisați
2 felii de bacon
4 jumătăți piept de pui
2 fire ceapă verde tocată
350 g ciuperci
50 ml brandy
1 ceașcă smântână
½ ceașcă supă de pui
piper negru

Preparare:

Se încinge uleiul în wok la foc mediu, se pun usturoiul și feliile de bacon și se călesc. Se adaugă bucățile de pui și se amestecă pe foc până cand devin moi. Se înlătură de pe foc și se țin la cald.
Separat, se călesc în wok ciupercile curățate și tăiate mărunt și ceapa verde, se toarnă peste ele carnea de pui și baconul cu usturoiul, apoi se toarnă brandy-ul, smântâna și supa de pui. Se lasă să fiarbă la foc mic 15 minute, până când scade sosul.
Se asezonează cu piper negru. Se servește cald.

Taguri: , , , , , , , , , ,
Categorii: Carne de pasăre, Mâncăruri cu carne, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*