Pui cu legume şi busuioc

Pui cu legume şi busuioc


Ingrediente:

500 g carne de pui
1 ardei roşu tocat
250 g ciuperci feliate
500 g dovlecel feliat
100 g busuioc verde tocat
3 căţei de usturoi zdrobit
3 linguri ulei de măsline
sare, piper

Preparare:

Se curăţă carnea de pe os, se taie mărunt, apoi se asezonează cu sare şi piper, după gust şi prăjeşte în ulei încins. Când se rumeneşte pe o parte, se adaugă legumele, după care compoziţia se căleşte în continuare, la foc mediu. Când ingredientele sunt aproape gata, se incorporează usturoiul. Preparatul se serveşte fierbinte, cu busuioc verde tocat, presărat deasupra.

Taguri: , , , , , , , ,
Categorii: Carne de pasăre, Mâncăruri cu carne, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*