Ruladă din carne de porc cu ouă

Ruladă din carne de porc cu ouă


Ingrediente:

300 g carne tocată de porc
300 g carne tocată de vită
1 ou crud
4 ouă fierte tari
100 g franzelă înmuiată în lapte și stoarsă
50 g untură
Sare, piper, după gust

Preparare:

Din cantitățile de mai sus, cu excepția ouălelor fierte tari, se prepară o compoziție care, pe un fund de lemn presărat bine cu făină, se întinde de grosimea degetului mic. Peste această tocătură se așază ouăle fierte și se rulează.
Deasupra se unge bine cu untură, se presară făină, se așază în tava unsă cu untură și se coace în cuptor, la foc mic. Din când în când se stropește cu untura în care se frige. Rulada se taie felii și se servește caldă cu diferite legume sau salate.

Taguri: , , , , , ,
Categorii: Aperitive, Aperitive cu carne, Carne de porc, Mâncăruri cu carne, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*