Rulouri de somon şi brânză

Rulouri de somon şi brânză


Ingrediente:

125 g file afumat de somon
125 g cremă de brânză
1 lingură suc de lămâie
1 lingură capere
sare, piper

Preparare:

Se face un amestec din brânză, suc de lămâie şi capere, apoi acesta se condimentează şi se întinde pe fileuri de somon. Fileurile astfel unse se rulează, se dau câteva ore la rece, se taie, după care se aşază pe platou decorat cu salată verde şi se servesc imediat, folosind scobitori.

Taguri: , , , , ,
Categorii: Aperitive, Aperitive cu brânză, Aperitive cu peşte, Mâncăruri cu carne, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*