Salată cu brânză halloumi, sparanghel și zucchini

Salată cu brânză halloumi, sparanghel și zucchini


Ingrediente:

1 ceașcă roșii cherry
1 linguriță ulei de măsline
sare, piper, după gust
1 mână de sparanghel
1 dovlecel zucchini
1 linguriță ulei de măsline
200 g brânză halloumi
½ lămâie, doar sucul
2 lingurițe pastă de busuioc
1 lingură ulei de măsline
½ lămâie, doar zeama
2 mâini de spanac proaspăt

Preparare:

Se taie roșiile în două, se dau prin puțin ulei de măsline, se sărează, piperează și se pun cu fața în jos pe o hârtie de copt, se introduc la cuptor 8 minute. Separat, se fierbe sparanghelul, apoi se răcește.
Zucchini se feliază și, împreună cu sparanghelul, se ung cu ulei, apoi se prăjesc pe grătar 3 minute, nu mai mult. Tot la grătar se pune și brânza halloumi pe care se stoarce ½ lămâie.
Se combină toate pe un platou: brânza, dovlecelul și sparanghelul, de jur împrejur se așază roșiile, se incorporează în salată pasta de busuioc. Se împrăștie pe salată o mână de spanac proaspăt. Se stropește cu ulei de măsline.

Taguri: , , , , , , , ,
Categorii: Reţeta zilei, Salate, Salate cu brânză.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*