Salată de avocado cu legume de vară

Salată de avocado cu legume de vară


Ingrediente:

câteva linguriţe seminţe de pin
5 roşii
3 avocado
câteva linguriţe ulei
1 lămâie
piper
1 ceapă verde
câteva linguriţe parmezan
sare

Preparare:

Se taie roşiile bucăţi, se curăţă avocado de coajă şi sâmburi şi se taie în 2. Se prăjesc seminţele de pin şi se toacă ceapa. Între timp, se rade parmezanul. Se aranjează roşiile pe un platou.
Separat, se stropeşte avocado cu ulei şi suc de lămâie, apoi se condimentează cu sare şi piper şi se prăjeşte pe grătar pe o parte. Se aşază peste roşii.
Restul de suc de lămâie se amestecă cu ceapa, ulei şi condimente. Se pune acest amestec în locurile rămase în avocado după ce sâmburii au fost îndepărtaţi. Dacă v-a mai rămas suc de lămâie şi ulei, stropiţi salata şi presăraţi deasupra seminţe de pin şi parmezan.

Taguri: , , , , , , , ,
Categorii: Reţeta zilei, Salate, Salate cu legume.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*