Spaghete cu fasole verde şi usturoi

Spaghete cu fasole verde şi usturoi


Ingrediente:

500 g spaghete
2 linguri ulei de măsline
500 g piept de pui fără piele, tăiat felii
500 g fasole verde
2 ardei roşii tocaţi
4 căţei de usturoi zdrobit
1-2 linguriţe praf de usturoi
60 g sos teriyaki
250 ml supă de pui
sare, piper

Preparare:

Se fierb pastele 10 minute, se clătesc cu apă rece şi se scurg.
Carnea se prăjeşte în puţin ulei, fasolea verde se căleşte la foc mic. După 7 minute se adaugă ardei, iar după alte 5, usturoiul. Se combină totul cu sos teriyaki şi supă, se dă în clocot, apoi se amestecă cu pastele şi canea prăjită. Compoziţia se condimentează, se decorează cu verdeaţă şi se serveşte imediat.

Taguri: , , , , , , , , ,
Categorii: Bucătăria italiană, Pizza şi paste, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*