Supă-cremă de spanac

Supă-cremă de spanac


Ingrediente:

300 g spanac
1 ceaşcă ceapă
5 linguriţe unt
3 cartofi
1 ceaşcă supă
1 ceaşcă apă
condimente pentru legume
3 ceşti smântână
sare, piper, după gust

Preparare:

Se toacă ceapa, iar cartofi se curăţă şi se taie cuburi. În aceeaşi ordine se pun în tigaia cu ulei încins. Când ceapa și cartofii se înmoaie, se adaugă supa şi apa, se condimentează şi se dă în clocot.
După 20 de minute de fierbere, când cartofii se înmoaie cât de cât, se adaugă spanacul tocat. Când şi acesta este gata, supa-amestec se macină în robotul de bucătărie.
Crema obţinută se dă într-un al doilea clocot şi se amestecă cu o parte din smântână. Se serveşte imediat sau când s-a răcit, garnisită cu smântâna rămasă.

Taguri: , , , , , , , ,
Categorii: Reţeta săptămânii, Reţeta zilei, Supe / Ciorbe cu legume, Supe, ciorbe, borşuri.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*