Ţelină cu cașcaval şi pesmet

Ţelină cu cașcaval şi pesmet


Ingrediente:

2 țeline potrivite, fără frunze
150 g cașcaval ras
4 linguri unt
5 linguri pesmet

Preparare:

Se curăță țelina de coajă, se spală, se taie felii de grosime medie și se fierbe. Se scurge în strecurătoare, se așază într-un vas uns cu unt, deasupra se presară cașcavalul ras, pesmetul și bucățele de unt.
Se sărează și se introduce vasul termorezistent în cuptor, pentru 20 de minute.

Taguri: , , ,
Categorii: Aperitive, Aperitive cu brânză, Mâncăruri cu brânză, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*