Carne de vită cu vinete

Carne de vită cu vinete


Ingrediente:

2 vinete mari, prăjite, curățate de coajă
1 ardei verde, gras
150 g carne tocată, de vită
sare, piper, după gust
½ ceașcă iaurt cu sare și usturoi

Pentru garnisire:

1 lingură unt
1 lingură boia

Preparare:

Se coc vinetele și ardeiul și se curăță de coajă. Se toacă mărunt. Carnea tocată se sărează, piperează și se prăjește amestecând continuu.
Pe un platou se face un pat din vinete și ardei, deasupra se întinde iaurtul, apoi se așază carnea tocată. Se garnisește cu unt și boia iute. Se servește cald.

Taguri: , , , , ,
Categorii: Carne de vită, Mâncăruri cu carne, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*