Garam Masala

Garam Masala


Ingrediente:

4 linguri seminţe de coriandru
1 lingură chimen
1 lingură boabe de piper negru
1 linguriţă chimen
1 linguriţă ghimbir
1 linguriţă nucşoară
1 linguriţă cuișoare
1 linguriţă scorţişoară
1 linguriţă frunze de dafin sfărâmate

Preparare:

Se încălzeşte ulei într-o tigaie şi se prăjesc toate ingredientele, mai puţin ghimbirul. Se amestecă din când în când. Atenţie: focul trebuie să fie mic, pentru că seminţele nu trebuie să se ardă pe din afară şi să rămână nepătrunse înăuntru!
Se ia de pe foc, se răceşte, se amestecă cu ghimbirul şi se macină totul în râşniţa de cafea. Se păstrează la loc întunecos şi rece, ferit de umezeală.

Taguri: , , , , , , , ,
Categorii: Bucătăria arabă, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*