Pateuri cu dovlecei si feta

Pateuri cu dovlecei si feta


Ingrediente:

1 zucchini mare
½ ceașcă brânză feta
2-3 fire ceapă verde, tocate
½ ceașcă pătrunjel tocat
½ ceașcă mărar tocat
1 lingură făină
2-3 căței de usturoi
1 linguriță praf de copt
piper negru

Preparare:

Se taie zucchini cubulețe apoi se fierbe, după ce au fiert se strânge în mâini să elimine apa. Se amestecă toate ingredientele cu zucchini, oul adăugându-se la sfârșit. Se omogenizează cu o lingură de lemn.
Se pune ulei la încins, de 1 cm înălțime. Cu o lingură se ia din compoziția de mai sus și se pun în tigaie, se prăjesc 3 minute la foc mediu. Se scot pe prosop de hârtie să se absoarbă uleiul.
Se aranjează pe un platou, pe fiecare bucată se pune iaurt cu usturoi.

Taguri: , , , , , , , , ,
Categorii: Aperitive, Aperitive cu legume, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*