Pesto cu frunze de coriandru

Pesto cu frunze de coriandru


Ingrediente:

500 g frunze coriandru proaspăt, fără codițe
125 g migdale
2 cepe roşii, tocate
60 ml ulei de măsline
½ linguriţă ardei iute tocat, fără seminţe
½ linguriţă sare

Preparare:

Cu ajutorul unui robot de bucătărie, se piseaza împreună coriandru, migdalele, ceapa tocată, ardeiul; se presară puţină sare şi se toarnă treptat uleiul de măsline. Acest sos se distribuie în forme și se dau la rece sau într-un borcan închis ermetic. Se consumă cu paste sau diverse alte preparate.

Taguri: , , , ,
Categorii: Bucătăria italiană, Reţeta zilei, Sosuri.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*