Sos Burfi de morcovi

Sos Burfi de morcovi


Ingrediente:

1 cană morcovi raşi
1 cană lapte
1 ceaşcă zahăr
cardamom / nucşoară după gust
câteva migdale şi nuci caju tocate mărunt
4 linguri unt

Preparare:

Se amestecă morcovii cu zahărul şi laptele. Se fierb. Când sosul se îngroaşă, se adaugă untul.
Se fierbe în continuare amestecul, până ce se omogenizează şi nu se prinde deloc de tigaie, apoi se adaugă nucile caju şi migdalele.

Taguri: , , , , , , ,
Categorii: Reţeta zilei, Sosuri.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*