Sos Raita

Sos Raita


Ingrediente:

2 castraveţi mici, fără coajă, fără seminţe, feliaţi
2 căni iaurt cu usturoi
3 linguri suc de lămâie
2 linguri frunze proaspete de mentă
½ linguriţă zahăr
un vârf de cuţit sare

Preparare:

Se amestecă castraveţii cu iaurtul, sucul de lămâie, menta, zahărul şi sarea. se acoperă şi se lasă în frigider cel puţin 3 ore înainte de servire, pentru ca aromele să se intensifice şi să se întrepătrundă.

Taguri: , , , , ,
Categorii: Reţeta zilei, Sosuri.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*