Supă de carne și prune uscate

Supă de carne și prune uscate


Ingrediente:

100 g orez cu bob lung, basmati
1 legătură pătrunjel
4 fire ceapă verde
1 legătură frunze coriandru
1 legătură frunze de mentă
250 g carne de miel
100 g prune uscate
4 cepe mari
ulei
sare și piper după gust

Preparare:

Prunele uscate, fără sâmburi, se înmoaie în apă 4 ore. Se decojește și se taie ceapa julien. Se spală carnea, se taie cubulețe de 2 cm și se călește cu ceapa până prinde culoare.
Se adaugă în vas 4 pahare cu apă fierbinte și se fierbe. Verdețurile se taie fin, orezul se spală în 3 ape, apoi se adaugă în vas împreună cu prunele tăiate, sare și piper.
Se amestecă și se lasă la foc potrivit până ce este fiartă carnea.

Taguri: , , , , , , , , ,
Categorii: Reţeta săptămânii, Reţeta zilei, Supe / Ciorbe cu carne, Supe, ciorbe, borşuri.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*