Supă de spanac cu orez

Supă de spanac cu orez


Ingrediente:

500 g legume: pătrunjel, mărar, frunze de coriandru, spanac și cozi de ceapă
100 g orez cu bob lung
100 g mazăre
100 g fasole boabe
100 g linte
3 cepe mari
500 g carne de miel
½ lingură șofran
sare și piper după gust
ulei

Preparare:

Se lasă în apă la înmuiat mazărea, fasolea și lintea 5 ore. Se curăță de coajă și se feliază ceapa, după care se călește până prinde culoare.
Carnea se taie cubulețe și se călește cu ceapa 7-8 minute, se adaugă mazărea, fasolea, lintea, șofranul, sarea cu piperul în 3 litri de apă și se fierb 2 ore. Se spală orezul în 3 ape și se toarnă în supă, se lasă la foc mic încă 20 de minute.
Verdețurile se toacă mărunt și se adaugă în supă. Se servește caldă.

Taguri: , , , , , , , , , , , , ,
Categorii: Reţeta zilei, Supe / Ciorbe cu carne, Supe, ciorbe, borşuri.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*