Supă de spanac (Palak Ka Shorba)

Supă de spanac (Palak Ka Shorba)


Ingrediente:

1 lingură ulei de măsline sau unt
¼ chimen
1 ceapă roşie, curăţată, tocată
1 ½ linguriţă ghimbir
¼ boia iute
sare
2 căni supă de legume
400 g spanac tocat
¼ gulie
¼ linguriţă şofran

Preparare:

Se încălzeşte uleiul sau untul (ghee). Se adaugă chimenul şi se amestecă un minut, până ce începe să i se simtă aroma. Se adaugă ceapa, ghimbirul şi gulia. Se fierbe totul 5 minute la foc mediu.
Se adaugă pe rând şofranul, boiaua, sarea şi supa de legume. Se acoperă şi se fierbe 20 de minute, până ce gulia se înmoaie.
Se adaugă spanacul. Se fierbe încă 7 minute şi se ia de pe foc. Se omogenizează ingredientele (supa) şi se obţine o pastă, care se reîncălzeşte şi se serveşte imediat.

Taguri: , , , , , , , , ,
Categorii: Reţeta zilei, Supe / Ciorbe cu legume, Supe, ciorbe, borşuri.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*