Supă picantă de conopidă

Supă picantă de conopidă


Ingrediente:

1 cartof mare, tăiat cuburi
1 conopidă mică, tăiată
1 ceapă, tocată
3 linguri apă
1 lingură ulei
1 căţel de usturoi
1 linguriţă ghimbir, ras
1 linguriţă chimen
1 linguriţă seminţe de muştar (negru)
2 linguriţe coriandru
4 căni supă de legume (adică doar zeama unde au fiert legumele)
1 ¼ cană iaurt
sare
piper
pătrunjel

Preparare:

Se amestecă conopida, cartoful, ceapa, uleiul şi apa. Se dă în clocot, la foc mare, apoi se micşorează focul şi se mai fierbe totul încă 10 minute.
Se amestecă usturoiul şi celelalte condimente. Se fierbe înăbuşit 20 de minute. Se amestecă cu iaurtul şi se condimentează.
Se garniseşte cu pătrunjel.

Taguri: , , , , , , , , , , , , , ,
Categorii: Reţeta zilei, Supe / Ciorbe cu legume, Supe, ciorbe, borşuri.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*