Budincă de ciocolată cu migdale

Budincă de ciocolată cu migdale


Ingrediente:

125 g zahăr
80 g cacao
un vârf de cuţit praf de copt
50 g migdale tocate
500 ml lapte
1 ou bătut
1 linguriţă esenţă de vanilie
½ linguriţă esenţă de migdale

Preparare:

Se amestecă zahărul, cacaua şi amidonul, apoi, treptat, peste compoziţia obţinută, se toarnă lapte şi oul bătut. Amestecând mereu, preparatul se dă în clocot şi se fierbe la foc mic până se îngroaşă. În final, se ia de pe foc, se amestecă cu vanilie şi esenţă de migdale, se toarnă în boluri şi se garniseşte cu migdale tocate.

Taguri: , , , , , ,
Categorii: Deserturi, Reţeta zilei.

1 raspuns la Pacheţele de primăvară cu rucola şi ciuperci

  1. Pingback: Pappa Gimmy – ceva bun la botul calului | Liviu Alexa

Exprimați-vă opinia

*