Cheeseburger argentinian

Cheeseburger argentinian


Ingrediente:

500 g carne de vită, tocată
100 g șuncă afumată
2 ouă fierte tare
1 ou
2 roșii potrivite
100 g brânză mozzarella
4-6 chifle de pâine
unt
sare, piper, după gust
pătrunjel tocat
2 linguri coriandru tocat

Preparare:

Carnea tocată se omogenzează cu un ou, coriandru, pătrunjel, sare și piper, după gust. Se formează niște bile, care se tasează și se prăjesc în ulei, 7-10 minute pe fiecare parte sau până sunt făcute.
Se taie chiflele în două, dar nu de tot, se pun chiftelele din carne, deasupra o felie de șuncă, o felie subțire de brânză și feliuțe de roșii. Se introduc la cuptor 5 minute. Se servesc calde.

Taguri: , , , , , , , , , , ,
Categorii: Aperitive, Aperitive cu brânză, Bucătăria argentiniană, Mâncăruri cu brânză, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*