Pastă de fasole neagră

Pastă de fasole neagră


Ingrediente:

4 roşii
suc de lămâie
1 linguriţă oregano
sare
1 ceaşcă tahini
200 g fasole neagră
1 ceapă
piper
1 ceaşcă coriandru
3 ardei iuţi

Preparare:

Se fierbe fasolea fără sare, după ce a fost înmuiată în prealabil 12 ore. Roşiile se taie felii, ardeii iuţi se curăţă de sâmburi şi se taie mărunt. Ceapa se toacă se căleşte. Se amestecă toate ingredientele şi se blendează. Pasta obţinută se condimentează după gust.

Taguri: , , , , , , , , ,
Categorii: Aperitive cu legume, Mâncăruri cu legume, Reţeta zilei, Reţete de post.

1 raspuns la Orez cu legume în stil oriental

  1. ansen a spus:

    bunisoare bv bv bv bv bv

Exprimați-vă opinia

*