Piept de pui picant

Piept de pui picant


Ingrediente:

500 g piept de pui dezosat
1 ceapă mare
2 căței de usturoi
1 ardei roșu
1 ardei iute
boia iute
sare
vin alb

Preparare:

Se călește ceapa tăiată julien împreună cu usturoiul fin pisat. Se adaugă ardeiul roșu tăiat fâșii, fără sâmburi și ardeiul iute tăiat subțire. Când sunt gata călite, se adaugă pieptul de pui porționat în patru, cu sare și boia iute.
Se toarnă un pahar cu vin alb și se lasă la foc potrivit, până scade lichidul. Se adaugă 100 ml apă caldă sau supă de pui, se mai lasă să fiarbă puțin. Se servește cald.

Taguri: , , , , , ,
Categorii: Carne de pasăre, Mâncăruri cu carne, Reţeta săptămânii, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*