Piure de conopidă

Piure de conopidă


Ingrediente:

1 căpăţână conopidă
3 cartofi
3 gălbenuşuri de ou
40 g unt moale
100g brânză gruyère rasă
12 linguri smântână proaspătă
nucşoară
sare şi piper

Ingrediente:

Se spală conopida şi se pune la fiert într-un vas cu apă, alături de cartofii curăţaţi. Se scot apoi şi se pasează până ce se obţine un piure fin. Se amestecă smântâna, untul şi gălbenuşurile, se sărează şi piperează şi se mai pasează puţin. Se presară brânză rasă şi nucşoară, apoi se mai lasă câteva secunde la foc încet şi se poate servi cald.

Taguri: , , , , , , , ,
Categorii: Mâncăruri cu legume, Reţeta zilei.

1 raspuns la Orez cu legume în stil oriental

  1. ansen a spus:

    bunisoare bv bv bv bv bv

Exprimați-vă opinia

*