Sendvișuri cu avocado

Sendvișuri cu avocado


Ingrediente:

1 cană carne de vită prăjită
4 tortillas
ulei vegetal
scobitori
1 avocado

Preparare:

Se pune carnea într-un vas și se pisează cu furculița. Se încălzesc ușor tortillas, altfel se vor rupe la rulare. Carnea se porționează în 4, se pune pe fiecare tortilla și se rulează. Se prind cu o scobitoare la capăt. Se prăjesc pe toate părțile, până devin crocante.
Se decojeste avocado, se pisează și se sărează. Se garnisește fiecare tortilla cu pastă de avocado.

Taguri: , , ,
Categorii: Bucătăria mexicană, Mâncăruri cu carne, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*