Dovlecel scăzut

Dovlecel scăzut


Ingrediente:

600-800 g dovlecel
60 g unt
50 g făină
50 g ceapă roşie rasă
200 ml smântână
1 lingură de mărar
2 linguri de oţet
sare

Preparare:

Dovlecelul ras se sărează şi se lasă să stea 15 minute. Între timp se prepară rântaşul. În untul încins se pune făina, ceapa rasă, şi apoi se adaugă dovlecelul stors bine de zeamă. Se amestecă bine, se adaugă apă, puţin oţet şi mărar (nu se pune multă apă, deoarece dovlecelul lasă zeamă). Se lasă la fiert. La sfârşit se adaugă smântână.

Taguri: , , , , , , , , , , ,
Categorii: Aperitive cu legume, Mâncăruri cu legume, Reţeta zilei.

1 raspuns la Orez cu legume în stil oriental

  1. ansen a spus:

    bunisoare bv bv bv bv bv

Exprimați-vă opinia

*