Legume cu sos de cocos

Legume cu sos de cocos


Ingrediente:

1 cană lapte de nucă de cocos
1 linguriţă zahăr
1 linguriţă ardei iuţi, tocaţi
1 linguriţă piper, nemăcinat
câteva frunze limeta kaffir
1 ceaşcă fasole verde
1 ceaşcă ciuperci feliate
3 ceşti varză, tocată
3 linguri praz, tocat
3 linguriţe sos de soia

Preparare:

Se dă laptele de nucă de cocos în clocot. Se adaugă sosul de soia, frunzele de limeta kaffir şi zahărul, apoi după câteva minute, piperul şi prazul. Se lasă câteva minute la foc mic.
Se condimentează după gust, cu sare şi piper, se amestecă cu legumele şi se dă în clocot. Se amestecă din când în când la foc mic, până legumele se înmoaie. Se serveşte fierbinte cu paste.

Taguri: , , , , , , , , , , ,
Categorii: Aperitive, Aperitive cu legume, Bucătăria thailandeză, Mâncăruri cu legume, Reţeta zilei.

1 raspuns la Orez cu legume în stil oriental

  1. ansen a spus:

    bunisoare bv bv bv bv bv

Exprimați-vă opinia

*