Legume înăbuşite cu pui sau creveţi

Legume înăbuşite cu pui sau creveţi


Ingrediente:

1 vârf de cuţit zahăr
3 linguriţe sos de peşte
1 ceaşcă morcovi curăţaţi şi tăiaţi rondele subţiri
5 linguriţe ulei
200 g carne de pui sau crevete
1 ceaşcă ciuperci, tăiate felii subţiri
5 linguriţe apă
1 ceaşcă sparanghel, tăiat cuburi
3 linguriţe usturoi, zdrobit
1 ceaşcă conopidă, tăiată mărunt

Preparare:

Se prăjeşte usturoiul cu carnea de pui sau crevete. Când se rumenesc se adaugă conopida, ciupercile şi apa. Se fierb până se înmoaie.
Se adaugă sosul de peşte, sparanghelul şi morcovii şi se condimentează cu zahăr. Se amestecă bine şi se aşază pe platou. Se serveşte cu orez.

Taguri: , , , , , , , , , ,
Categorii: Bucătăria thailandeză, Carne de pasăre, Fructe de mare, Mâncăruri cu carne, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*