Prik Yat Sai (Ardei umpluţi)

Prik Yat Sai (Ardei umpluţi)


Ingrediente:

1 vârf de cuţit piper
3 linguriţe sos de soia
5 ceşti carne tocată
coriandru proaspăt
3 căţei de usturoi, zdrobit
sare, după gust

4 ardei graşi (verzi, roşii, galbeni
sau din fiecare câte unul)
5 rădăcini de coriandru

Preparare:

Se amestecă rădăcinile de coriandru, sosul de soia, carnea şi usturoiul. Se condimentează cu sare şi piper. Se lasă să se odihnească câteva minute, apoi cu acest amestec se umplu ardeii. Se fierb o jumătate de oră.
Se scot, se taie felii (mari) şi se aşază pe un platou. Se decorează cu frunze de pătrunjel sau coriandru.

Taguri: , , , , ,
Categorii: Aperitive, Aperitive cu carne, Aperitive cu legume, Bucătăria thailandeză, Mâncăruri cu carne, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*