Smochine cu seminţe de susan

Smochine cu seminţe de susan


Ingrediente:

1 L vin roşu
700 g zahăr
200 g seminţe prăjite
15 smochine proaspete
sucul de la o jumătate de portocală

Preparare:

Se amestecă vinul cu zahărul şi se dă în clocot. Se fierbe până ce tot zahărul se dizolvă. Se adaugă sucul de portocală şi smochinele şi se fierbe încă câteva minute, la foc mic.
Se scot smochinele şi se aşază pe un platou. Lichidul se fierbe în continuare până ce devine consistent, ca un sirop. Se toarnă peste smochine.
Se lasă să se răcească. Deasupra se presară seminţe de susan.

Taguri: , , , ,
Categorii: Aperitive, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*