Sos de muştar cu lămâie

Sos de muştar cu lămâie


Ingrediente:

1 căţel de usturoi zdrobit
rozmarin uscat
3 linguriţe muştar Dijon
1 vârf de cuţit piper negru
sare
1 ceaşcă suc de lămâie
3 linguriţe ulei de măsline

Preparare:

Se blendează muştarul cu sucul de lămâie, rozmarinul rupt şi uleiul. Se adaugă usturoiul zdrobit. Se condimentează după gust, cu sare şi piper.

Taguri: , , , , , ,
Categorii: Bucătăria thailandeză, Reţeta zilei, Sosuri.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*