Sos de rodie

Sos de rodie


Ingrediente:

5 rodii potrivite
1 căţel de usturoi, tăiat mărunt
2 linguri coriandru proaspăt, tocat
2 linguri busuioc proaspăt, tocat
2 linguri ceapă tocată

Preparare:

Se taie rodiile în două. Se storc cu storcătorul şi se scot sâmburii tari. Se fierbe sucul de rodie stors, până când scade aproape la jumătate. Se adaugă ceapa, busuiocul, coriandrul şi usturoiul. Se lasă să se răcească. Se serveşte alături de diverse preparate din peşte.

Taguri: , , , ,
Categorii: Reţeta zilei, Sosuri.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*