Sos thailandez

Sos thailandez


Ingrediente:

1 ceaşcă apă
1 ceaşcă oţet
1 ceaşcă zahăr
1 linguriţă ghimbir, măcinat
1 vârf de cuţit usturoi, zdrobit
1 linguriţă ardei iute tocat
1 linguriţă pastă de tomate
1 linguriţă amidon

Preparare:

Se dă apa şi oţetul în clocot, apoi se adaugă zahărul, ardeiul iute tocat, usturoiul, ghimbirul şi pasta de tomate. Se fierbe totul câteva minute, la foc mic, pentru ca o parte din lichid să se evapore. Apoi se adaugă amidonul, se ia de pe foc şi se lasă să se răcească.
Până la folosire, recomandăm păstrarea sosului în frigider.

Taguri: , , , , , , ,
Categorii: Bucătăria thailandeză, Reţeta săptămânii, Reţeta zilei, Sosuri.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*