Spanac cu smântână dulce

Spanac cu smântână dulce


Ingrediente:

1 kg spanac
5 g bicarbonat de sodiu
50 g unt
40 g făină
250-300 ml lapte
100 ml smântână dulce

Preparare:

Spanacul curăţat se pune la fiert în apă clocotită. Se adaugă în apa bicarbonatul de sodiu, astfel spanacul îşi păstrează culoarea. După 10-12 minute, spanacul se scurge de apă şi se macină sau se sfarmă prin sită.
Se face un rântaş din unt şi făină, se adaugă spanacul şi apoi laptele. Se amestecă bine şi se lasă la fiert. Se pune sare după gust. La servire se poate adăuga smântână sau frişcă (laptele se poate înlocui cu supă de carne).

Taguri: , , , , , , , ,
Categorii: Mâncăruri cu legume, Reţeta zilei.

1 raspuns la Orez cu legume în stil oriental

  1. ansen a spus:

    bunisoare bv bv bv bv bv

Exprimați-vă opinia

*