Biscuiţi cu ciocolată

Biscuiţi cu ciocolată


Ingrediente:

100 g ciocolată
80 g zahăr
3 ouă
30 g unt
30 g fulgi de migdale
2 linguri de făină
50 g ciocolată cuburi, pentru ornat

Preparare:

Se topesc untul şi ciocolata în bain-marie. În acest timp, se separă gălbenuşurile şi se bat cu telul, alături de zahăr iar când amestecul devine omogen, se incorporează ciocolata cu untul şi fulgii de migdale. Se bat albuşurile spumă şi se adaugă la amestecul anterior, se învârte bine în aluat, după care se toarnă puţin în forme mici, se presară bucăţi de ciocolată şi se acoperă cu restul de aluat. Tăvile mici se bagă la cuptor pentru 20 de minute, biscuiţii se scot şi se servesc imediat.

Taguri: , , , , ,
Categorii: Deserturi, Prăjituri, Reţeta zilei.

1 raspuns la Pacheţele de primăvară cu rucola şi ciuperci

  1. Pingback: Pappa Gimmy – ceva bun la botul calului | Liviu Alexa

Exprimați-vă opinia

*