Ciocolată caldă mexicană

Ciocolată caldă mexicană


Ingrediente:

80 g ciocolată vrac
50 g zahăr
2 linguri ness
un vârf de cuţit scorţişoară
150 ml apă
450 ml lapte
100 g frişcă

Preparare:

Se amestecă ciocolata rasă cu zahăr, cafea, scorţişoară şi apă. Compoziţia rezultată se pune pe foc şi se amestecă mereu până se omogenizează. După 3-5 minute de fierbere, se adaugă laptele. Fără a mai da în clocot, acesta se încălzeşte bine, apoi se bate cu mixerul până se „afânează”, adică devine oarecum spumos. Se serveşte imediat cu frişcă.

Taguri: , , , , , ,
Categorii: Deserturi, Reţeta zilei.

1 raspuns la Pacheţele de primăvară cu rucola şi ciuperci

  1. Pingback: Pappa Gimmy – ceva bun la botul calului | Liviu Alexa

Exprimați-vă opinia

*