Cremă de avocado cu migdale

Cremă de avocado cu migdale


Ingrediente:

3 avocado
sucul de la 1 lămâie
75 g zahăr
100 ml smântână
50 g fulgi de migdale
6 linguri esenţă de vanilie

Preparare:

Se curăţă avocado de coajă iar pulpa se pisează şi se combină cu sucul de lămâie. Se toarnă fulgii de migdale, vanilia, zahărul, se adaugă smântâna bătută în prealabil şi se omogenizează compoziţia.
Crema obţinută se aşază în cupe şi se lasă la frigider până în momentul servirii.

Taguri: , , , , ,
Categorii: Bucătăria mexicană, Deserturi, Reţeta zilei, Reţete.

1 raspuns la Pacheţele de primăvară cu rucola şi ciuperci

  1. Pingback: Pappa Gimmy – ceva bun la botul calului | Liviu Alexa

Exprimați-vă opinia

*