Cremă fină din pepene galben cu piersică

Cremă fină din pepene galben cu piersică


Ingrediente:

2 pepeni galbeni
2 piersici coapte
sucul de la 1 lămâie
3 iaurturi
60 g zahăr pudră
4 frunze de mentă

Preparare:

Se taie pepenii pe jumătate şi se extrage miezul, dupa ce au fost îndepărtați sâmburii, fără a rupe cojile (acestea se păstrează la frigider).
Se decojesc piersicile şi se taie bucăţi, apoi se pun într-un bol pentru mixer şi se presează cu miezul de pepene, se adaugă iaurturile, zahărul şi sucul de lămâie, continuând să se omogenizeze cu mixerul, până ce se obţine un piure fin. Compoziția obținută se toarnă în pepenii scobiți şi se garniseşte totul cu frunze de mentă, se dă la rece.

Taguri: , , , , ,
Categorii: Deserturi, Reţeta zilei.

1 raspuns la Pacheţele de primăvară cu rucola şi ciuperci

  1. Pingback: Pappa Gimmy – ceva bun la botul calului | Liviu Alexa

Exprimați-vă opinia

*