Mere în caramel

Mere în caramel


Ingrediente:

4 mere golden
80 g zahăr
60 g unt
1 plic zahăr vanilat
4 linguri esenţă de rom
4 bulgăraşi îngheţată de vanilie

Preparare:

Se taie merele în 4 şi se scot sâmburii. Te topeşte untul într-o tigaie încinsă, se adaugă zahărul alb şi cel vanilat amestecând continuu până când se obţine un caramel. Se pun merele în caramel, se omogenizează bine şi se sting cu esenţa de rom.
Se scot merele în 4 boluri, se îmbracă în siropul caramelizat şi se servesc cu îngheţata de vanilie.

Taguri: , , , ,
Categorii: Deserturi, Reţeta zilei.

1 raspuns la Pacheţele de primăvară cu rucola şi ciuperci

  1. Pingback: Pappa Gimmy – ceva bun la botul calului | Liviu Alexa

Exprimați-vă opinia

*