Mere la cuptor

Mere la cuptor


Ingrediente:

6 mere
100 g zahăr
1 pliculeţ zahăr vanilat
unt
dulceaţă, la alegere

Preparare:

Se scot sâmburii merelor, încercând să nu se scobească prea mult merele. Fiecare măr se umple cu zahăr, dulceaţă şi zahăr vanilat, apoi cu puţin unt, se aşază pe o tavă şi se bagă la cuptor pentru 15-20 de minute.

Taguri: , , ,
Categorii: Bucătăria românească, Prăjituri cu fructe, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*