Omletă cu conopidă

Omletă cu conopidă


Ingrediente:

1 căpăţână conopidă
5 ouă
1 linguriţă făină
3 cepe mici tocate
sare, piper

Preparare:

Se spală conopida şi se rupe bucheţele, după care se fierbe cu sare, până se înmoaie. Se scurge şi se toacă, se amestecă cu ouăle bătute, făina şi ceapa tăiată.
Amestecul se condimentează cu sare şi piper, după gust şi se prăjeşte în ulei încins. Se obţin 10 omlete mici care se servesc imediat cu sos de roşii.

Taguri: , , , , ,
Categorii: Aperitive, Aperitive cu ouă, Bucătăria libaneză, Mâncăruri cu ouă, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*