Omletă cu pătrunjel

Omletă cu pătrunjel


Ingrediente:

4 ouă
50 g mentă verde tocată
50 g pătrunjel verde tocat
125 g ceapă verde tocată
1 linguriţă făină
sare, piper

Preparare:

Se bat ouăle bine, după care se amestecă cu menta, pătrunjelul, ceapa verde şi făina.
Compoziţia se condimentează cu sare şi piper, după gust, apoi prăjeşte în tranşe mici, în ulei încins.

Taguri: , , , , , ,
Categorii: Aperitive, Aperitive cu ouă, Bucătăria libaneză, Mâncăruri cu ouă, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*