Omletă cu vinete

Omletă cu vinete


Ingrediente:

4 ouă
1 vânătă
100 ml ulei
3 cepe galbene
1 lingură făină
un vârf de cuţit scorţişoară
sare, piper

Preparare:

Vânăta se spală, se decojeşte şi se taie mărunt, după care se amestecă cu ceapa tocată. Compoziţia se condimentează, se lasă 30 de minute să se odihnească, apoi se stoarce de excesul de lichid.
Separat, se bat ouăle cu făină şi scorţişoară, se toarnă peste vinete şi se amestecă bine. Preparatul se prăjeşte în tranşe, în ulei încins, obţinându-se aproximativ 10 omlete mici, rumenite pe ambele părţi.

Taguri: , , , , , , ,
Categorii: Aperitive, Aperitive cu ouă, Bucătăria libaneză, Mâncăruri cu ouă, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*