Ouă cu dovlecel

Ouă cu dovlecel


Ingrediente:

8 dovlecei
5 ouă
1 lingură unt
125 ml apă
sare, piper

Preparare:

Dovleceii se spală şi se taie felii de 8 mm. Acestea se opăresc 10 minute în apă cu sare, se aşază pe o tavă unsă cu unt şi se acoperă cu un amestec realizat din ouă bătute cu făină, sare şi piper, după gust. preparatul se dă la cuptor şi se coace la foc mic, fără a amesteca.
Când omleta s-a legat, deasupra se pune untul moale, verdeaţă, sare şi piper. Se serveşte fierbinte.

Taguri: , , , , ,
Categorii: Aperitive, Aperitive cu ouă, Bucătăria libaneză, Mâncăruri cu legume, Reţeta zilei.

1 raspuns la Orez cu legume în stil oriental

  1. ansen a spus:

    bunisoare bv bv bv bv bv

Exprimați-vă opinia

*