Ouă cu roşii

Ouă cu roşii


Ingrediente:

4 roşii
4 ouă
1 lingură unt
un vârf de cuţit scorţişoară
sare, piper

Preparare:

Roşiile se spală, se decojesc şi se taie în 4, apoi se călesc cu puţină apă, la foc mic, în oală cu capac. După 5 minute, se toarnă în tigaie, iar deasupra lor, se adaugă ouăle bătute, condimentate.
Preparatul se coace până se întăreşte, se stropeşte cu unt topit, apoi se lasă încă 3 minute să se rumenească puţin. Se serveşte imediat, cu salată.

Taguri: , , , , ,
Categorii: Aperitive, Aperitive cu ouă, Bucătăria libaneză, Mâncăruri cu ouă, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*