Pui cu unt topit

Pui cu unt topit


Ingrediente:

1 pui întreg
2 roşii zdrobite în blender
2 cepe, tocate
1 lingură amestec de ghimbir şi usturoi
15 nuci caju zdrobite
2 linguri unt
3 linguri smântână
1 linguriţă boia iute
ulei pentru prăjit
sare

Pentru marinată:

1 lingură garam masala (usturoi, scorţişoară, etc.)
2 linguri suc de lămâie
½ linguriţă chimen
5 linguri iaurt

Preparare:

Se marinează o oră carnea de pui, după care se prăjeşte 10 minute în ulei încins şi se pune deoparte. Se căleşte ceapa cu ghimbirul şi usturoiul.
Se adaugă nucile caju, boia, pasta de tomate şi se mai prăjeşte încă 10 minute. Se adaugă untul, smântâna şi carnea de pui.
Se amestecă bine şi se prăjeşte totul până când carnea este gata de a fi servită. Se garniseşte cu coriandru.

Taguri: , , , , , , , , , , ,
Categorii: Bucătăria indiană, Mâncăruri cu carne, Reţeta zilei, Reţete.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*